Samen genieten: Vakantiehuizen voor de hele Familie 

De zonnestralen kietelen je huid terwijl je de auto inpakt met koffers, spelletjes en een lading snacks. Het is tijd voor een welverdiende vakantie met de hele familie! Of je nu een avontuurlijke bergbeklimmer bent, een strandliefhebber of een natuurliefhebber, er zijn allerlei huisjes op prachtige locaties die aan al je wensen voldoen.

Accommodatie Drenthe, Diever

Verspreid over 1,5 hectare biedt deze accommodatie adembenemende uitzichten op de omliggende landerijen en bossen. Stap vanuit de tuin zo de eindeloze bossen van het Drents-Friese Wold in voor een heerlijke wandeling of sportieve activiteiten. Het is de ideale plek voor familieplezier, of je nu wilt ravotten in de tuin of de natuurlijke pracht van de bossen wilt verkennen. En na al dat avontuur kun je heerlijk ontspannen in de houtgestookte jacuzzi, waardoor je vakantie helemaal compleet is.

Accommodatie Drenthe, Diever
Accommodatie Drenthe, Diever

Accommodatie Ardennen, Boirs

Verken dit charmante, informele kasteel uit 1840, de perfecte plek voor een familievakantie. Het kasteel is rustig gelegen tussen Maastricht en Luik, waardoor het ideaal is voor een dagje winkelen of voor het verkennen van de prachtige natuur te voet of per fiets. Met een divers scala aan wandel- en fietsroutes in de buurt, is er voor elk wat wils.

Accommodatie Ardennen, Boirs
Accommodatie Ardennen, Boirs

Vakantiehuis Sauerland, Kückelheim 

Dit vakantiehuis bevindt zich te midden het prachtige Sauerland, Duitsland. Hier hoef je je geen moment te vervelen, want deze accommodatie heeft voor iedereen iets te bieden. Van biljarten en kegelen tot gezellig samenzijn in de tv- en speelkamer, er is altijd iets te doen. Voor de buitenliefhebbers is er ook genoeg te beleven, met een trampoline in de tuin om op te springen en te ravotten. Kortom, de perfecte accommodatie voor een gezinsvakantie vol plezier en avontuur!

Vakantiehuis Sauerland, Kückelheim 
Vakantiehuis Sauerland, Kückelheim 

Accommodatie Zelzate

De omgeving van deze accommodatie is een ware schatkist aan mogelijkheden, grenzend aan een prachtig natuurgebied en vlakbij een levendig havengebied. Met zijn ruime indeling en gezellige sfeer is deze accommodatie de ideale plek voor avonden vol plezier en barbecue feestjes. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de accommodatie over een bar met tapbier, voldoende koeling en ijsblokjes. Dus feest gerust tot in de late uurtjes en maak zoveel lawaai als je wilt, want er zijn geen buren om rekening mee te houden!

Accommodatie Zelzate 
Accommodatie Zelzate 

Vakantievilla Texel, Den Burg

Verscholen net buiten het schilderachtige Den Burg, straalt deze accommodatie alle luxe uit met een authentieke Texelse charme. Op het terrein vind je een verfrissende zwemvijver, perfect om op een zonnige dag met de hele familie in te plonsen. En de mogelijkheden voor avontuur zijn eindeloos, of je nu wilt wadlopen of met een speedboot met hoge snelheid richting de zandbanken wilt razen – hier vind je het allemaal!

Vakantievilla Texel, Den Burg 
Vakantievilla Texel, Den Burg 

Of je nu kiest voor de rust van de Ardennen, de charme van Zelzate, de avonturen in Sauerland of het strandplezier op Texel, één ding is zeker: deze vakantie wordt een onvergetelijke tijd samen met je dierbaren. Pak je koffers, laat de dagelijkse sleur achter je en geniet van het samenzijn in een van deze prachtige huisjes.

To top