Rust en avontuur met deze geweldige vakantiehuizen in de Ardennen!

Te midden van weelderige bossen, glooiende heuvels en kronkelende rivieren biedt de Belgische Ardennen een schilderachtig toevluchtsoord. Met zijn schilderachtige dorpjes, charmante chalets en overvloed aan buitenactiviteiten is de Ardennen de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een rustig maar avontuurlijk uitje.

 

Laat alle stress van je afglijden met een verfrissende duik in het verwarmde zwembad, of ontspan volledig in de whirlpool en sauna. De afgesloten privétuin vormt de ideale setting voor gezellige bijeenkomsten en heerlijke barbecue’s op het terras, terwijl er genoeg ruimte is voor sport en spel met een jeu-de-boulesbaan. Verken het prachtige hart van de Ardennen rondom La Roche, waar je kunt genieten van activiteiten zoals kanoën op de schilderachtige Ourthe en betoverende wandelroutes, waaronder de adembenemende “Hérou” met zijn spectaculaire uitzicht.

Accommodatie: La Roche en Ardenne
Accommodatie: La Roche en Ardenne

 

Verscholen te midden van weelderige bossen, biedt deze villa een oase van rust op slechts 5 minuten loopafstand van het levendige stadscentrum. Deze groepsaccommodatie vormt de ideale combinatie van ontspanning en avontuur, met tal van mogelijkheden om verschillende sportieve, recreatieve en culturele activiteiten te organiseren.

Accommodatie: La Roche en Ardenne
Accommodatie: La Roche en Ardenne

 

Ben jij een liefhebber van gîtes? Dan is deze accommodatie absoluut iets voor jou! Het is ontworpen met alle wensen van een gîte liefhebber in gedachten. De groepsaccommodatie beschikt over een moderne speelzaal met een bioscoop, biljart, bar en zelfs een sauna. Als je liever van het prachtige uitzicht wilt genieten tijdens je verblijf, kun je ontspannen op het panoramische terras of vanuit de observatietoren.

Accommodatie: Ardennen
Accommodatie: Ardennen

 

Deze groepsaccommodatie was ooit een basisschool en biedt een unieke kans om terug in de tijd te gaan. Gelegen in Ortho, op slechts 10 minuten afstand van La Roche en Ardenne, is het de perfecte uitvalsbasis voor een nostalgische reis. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het pittoreske dorp Ortho en de lokale dorpsmarkt voor een authentieke ervaring.

Accommodatie: La Roche en Ardenne
Accommodatie: La Roche en Ardenne

Van charmante chalets genesteld in het hart van het bos tot gezellige huisjes met uitzicht op kronkelende rivieren, vakantiehuizen in de Ardennen bieden een stukje rust en avontuur in een van de meest betoverende regio’s van België. Plan je ontsnapping naar de Ardennen en begin aan een reis van ontdekking en ontspanning te midden van de omhelzing van de natuur.

To top