Op stap met een grote groep? Ontdek onze verblijven voor 40 personen.

Ben je aan het zoeken naar de perfecte plek om met een grote groep vrienden of familie te verblijven? Zoek niet verder! Hieronder vindt je al enkele geweldige vakantiehuizen die plaats biedt voor maar liefst  40 mensen of zelfs meer. 

Groepshotel in Gelderland, Beek

In het dorpje Beek in Nederland, op slechts 1 kilometer afstand van de Duitse grens, vind je deze oase van gastvrijheid terug. Dit vakantiehuisje beschikt over 21 ruime slaapkamers, elk met eigen sanitair. Dat betekent dat er maar liefst 42 gasten verwelkomd kunnen worden. De barbecue staat al klaar voor een heerlijke maaltijd!

Groepshotel in Gelderland, Beek
Groepshotel in Gelderland, Beek

Vakantieboerderij in Limburg, Posterholt

Het authentieke karakter van deze vakantieboerderij is met zorg bewaard gebleven, terwijl het tegelijkertijd is aangepast aan de moderne eisen. Rondom de ruime binnenplaats bevinden zich  3 groepsverblijven. Elke groepsaccommodatie heeft een eigen terras met comfortabel tuinmeubilair. Sport- en speelweiden omringen de boerderij, waar je allerlei activiteiten kunt organiseren. Denk aan een potje voetbal of volleybal. Deze  groepsaccommodatie biedt plaats aan maximaal 40 personen. Een ideale plek voor een gezellige vakantie met vrienden of familie! Of de ideale uitvalbasis voor jouw club of bedrijf!

Vakantieboerderij in Limburg, Posterholt
Vakantieboerderij in Limburg, Posterholt

Groepsaccommodatie in Lombardije, Lecco

Deze prachtige accommodatie bestaat uit comfortabel ingerichte tenten, direct aan het betoverendeComomeer! Je vindt deze unieke plek op Camping Rivabella in Lecco, een ideale locatie tussen schilderachtige steden en adembenemende natuur. De groepsaccommodatie biedt  8 familietenten (maximaal 5 personen) en 5 tweepersoonstenten. Het is een  sfeervolle kampeerplaats waar je heerlijk kunt samenzijn. Geniet van gezellige avonden met een barbecue, een knisperend vuurtje in de vuurschaal, en leuke spelletjes. Deze accommodatie is werkelijk ideaal voor een onvergetelijke vakantie!

Groepsaccommodatie in Lombardije, Lecco
Groepsaccommodatie in Lombardije, Lecco

Vakantieboerderij in Vierakker

In deze volledig ingerichte tenthuisjes geniet je samen met je hele groep van een unieke ervaring. Pluk je eigen verse groenten, laat je gedachten afdwalen in de jaccuzi, voer de vriendelijke boerderijdieren of verken de omliggende bossen en het charmante Zutphen.

Geen zin dat je kinderen een heel weekend binnen zitten op hun Ipad of voor tv? Geen enkel probleem, op deze boerderij draait het écht om contact maken met elkaar en samen onvergetelijke momenten beleven. Er zijn genoeg activiteiten buiten om hun weg te houden van hun schermen! Zowel jullie als de kinderen zullen ze geen moment missen!

Vakantieboerderij in Vierakker
Vakantieboerderij in Vierakker

Wacht niet langer en boek één van deze ideale vakantiehuisje voor 40 personen. Maak herinneringen die een leven lang meegaan en geniet van een zorgeloze vakantie met je vrienden of familie.

To top