Ontdek de nieuwe huisjes van het moment

Ontdek de charme van eenvoud en de luxe van stilte met onze vier nieuwste huisjes, gelegen in het hart van een groene oase. Deze huisjes zijn niet alleen een toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, maar ook een canvas voor de avonturiers die de natuurlijke wereld willen verkennen. Laat je verrassen terwijl we je de nieuwe huisjes voorstellen, verborgen in het groen!

Groepsaccommodatie Malmédy

Ontdek deze charmante villa, gelegen op een boogscheut van het bruisende centrum van Malmédy. Deze oase van rust en kalmte biedt nog steeds de perfecte ontsnapping. In de buurt zijn er tal van activiteiten te doen. Verken de verschillende oorlogsmusea, bezoek de watervallen van Coo en neem een kijkje op het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps. Bovendien zijn er talloze wandel- en fietsroutes beschikbaar. Voor elk wat wils!

Groepsaccommodatie Malmédy 
Groepsaccommodatie Malmédy 

Vakantiehuis Rendeuz

Dit vakantiehuis, omgeven door weelderige natuur, beschikt over 5 comfortabele slaapkamers en biedt een prachtig uitzicht op de rivier de Ourthe. Ideaal voor rustzoekers en avonturiers, met activiteiten zoals vissen, wandelen, fietsen, kajakken en stand-up paddling in de buurt. Een perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen.

Vakantiehuis Rendeuz 
Vakantiehuis Rendeuz 

Vakantiehuis Rendeuz

Laat je betoveren door dit huis, omgeven door groen, met lichte kamers en een prachtig uitzicht. Geniet van culinaire avonturen in de ruime keuken en ontspan in de open woonkamer. Er is zelfs de mogelijkheid om te vissen in de tuin, aangezien de Ourthe achteraan de tuin passeert.

Vakantiehuis Rendeuz 
Vakantiehuis Rendeuz 

Groepsaccommodatie Roupage

Nood aan een weekendje weg of een vakantie voor maximaal 6 personen, dan is dit de ideale plek. Dit vakantiehuisje ligt in het hart van de Belgische Ardennen. Of je nu gezellig wilt ontspannen bij de open haard in de woonkamer of erop uit wilt trekken en het omliggende platteland wilt verkennen, hier is het mogelijk!

Groepsaccommodatie Roupage 
Groepsaccommodatie Roupage 

Of je nu een weekendje weg wilt of een langere vakantie plant, onze nieuwe huisjes bieden de perfecte uitvalsbasis voor een groene ontsnapping. Kom tot rust, laad op en geniet van de eenvoudige geneugten van het buitenleven.

To top