De top 5 vakantiehuizen voor een weekend weg in Antwerpen

Ben je toe aan een verfrissende pauze en op zoek naar de ideale plek voor een weekend weg in Antwerpen? We hebben een top 5 van vakantiehuizen geselecteerd die perfect zijn voor een korte ontsnapping. Of je nu houdt van historische charme of moderne luxe, deze vakantiehuizen bieden alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierig verblijf. Ontdek de veelzijdige omgeving van Antwerpen en maak onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden. 

Groepsaccommodatie Zoersel

Ontsnap naar deze idyllische plek waar de tijd lijkt stil te staan en de natuur in haar volle glorie schittert. Hier kun je genieten van eenvoudige geneugten, zoals overnachten in een sfeervolle zolderkamer of midden in het groen. Activiteiten zoals koetstochten door de natuur zijn de ideale ontspanning. Voor de culinaire avonturiers zijn er lokale restaurants en bezienswaardigheden zoals de trappisten van Westmalle en het Suske en Wiske Museum. Kom tot rust en creëer onvergetelijke herinneringen op deze betoverende locatie. 

Groepsaccommodatie: Zoersel
Groepsaccommodatie: Zoersel

Groepsaccommodatie Kasterlee

Deze vakantieboerderij stamt uit 1926 en is een ideaal toevluchtsoord voor families, vriendengroepen of collega’s die willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en samen willen genieten van al het moois dat de Kempen te bieden heeft.  De ontspanningsruimte van de boerderij biedt een scala aan vermaak, met een ruime zithoek, televisie, tafelvoetbal en biljart. Buiten kan je genieten van het zonnige terras met barbecue, een grote eettafel en een heerlijke hottub. Terwijl de kinderen zich vermaken op de trampoline, kunnen volwassenen genieten van het prachtige uitzicht op het groene landschap.    

Groepsaccommodatie: Kasterlee
Groepsaccommodatie: Kasterlee

Groepsaccommodatie Deurne

Dit unieke verblijf ligt nabij een sprookjesachtig kasteel en omringd door groen. Het voormalige koetshuis is omgetoverd tot een multifunctionele ruimte en slaapgelegenheid voor 62 personen. Ideaal voor grote groepen die de rust van de natuur willen ervaren, maar toch dichtbij Antwerpen willen zijn. Je kan kiezen voor heerlijke maaltijden op basis van half- of volpension. Het terrein biedt een privé speeldomein en een privé bos voor ontspanning en avontuur.    

Groepsaccommodatie: Deurne 
Groepsaccommodatie: Deurne 

Groepsaccommodatie Kasterlee

In Kasterlee vind je een gezellige vakantieboerderij uit 1926, perfect voor een vakantie met familie, vrienden of collega’s in de groene omgeving van de Kempen. Met ruimte voor 32 personen biedt de accommodatie een ontspanningsruimte met een ruime zithoek, TV, tafelvoetbal en biljart. De open keuken is voorzien van alle moderne gemakken. Buiten is er een ruime tuin met sport- en speelmogelijkheden, waaronder voetbal, volleybal en een trampoline. Je kan ook een dag doorbrengen in het nabijgelegen Bobbejaanland. 

Groepsaccommodatie in Kasterlee
Groepsaccommodatie in Kasterlee

Groepsaccommodatie Oud-Turnhout

Ontwaak te midden van een betoverende boomgaard in deze vakantiewoning voor 16 personen. De ruime zithoek biedt ontspanning en spelplezier, terwijl de lange eettafel uitnodigt tot gezellig samenzijn. Met 8 slaapkamers en gratis wifi, is alles voorzien voor een comfortabel verblijf. Bewonder in de lente de bloesems en in de zomer de rijpe vruchten aan de bomen. Verken het veelzijdige Oud-Turnhout met zijn bezienswaardigheden en activiteiten, zoals musea en schaatsbanen. 

Groepsaccommodatie Oud-Turnhout
Groepsaccommodatie Oud-Turnhout

Boek een van deze prachtige vakantiehuizen voor een onvergetelijk weekend weg in Antwerpen en geniet van de rus en cultuur die deze accommodaties en hun omgeving te bieden hebben.  

To top