Op vakantie naar Zeeland met deze 6 vakantiehuizen  

Plannen om op vakantie te gaan naar Zeeland, maar nog op zoek naar een geschikt vakantiehuis? In deze blog stellen we 6 vakantiehuizen in Zeeland aan je voor die je gegarandeerd een onvergetelijke vakantie zullen bezorgen. 

Groepsaccommodatie Zuidzande

Ontdek deze luxe groepsaccommodatie in het pittoreske Zeeland, op slechts een steenworp afstand van de kust. Omgeven door velden van tarwe en maïs, biedt deze voormalige boerderij een charmante mix van geschiedenis en modern comfort. Het hoofdgebouw biedt rolstoelvriendelijke faciliteiten op de begane grond, terwijl het bijgebouw extra privacy biedt. De eet- en zitruimte hebben een gezellige sfeer, compleet met een bar, pooltafel en muziekinstallatie. Voor ontspanning buiten is er een ruim terras met barbecue en een speelplaats voor kinderen, inclusief een trampoline. Tot slot geniet je van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving. 

Groepsaccommodatie: Zuidzande 
Groepsaccommodatie: Zuidzande 

Groepsaccommodatie Scharendijke

Deze groepsaccommodatie vlakbij Scharendijke is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke strandvakantie in Zeeland. Gelegen op een privépark met 4 vakantiehuizen en een centrale woonruimte, biedt deze accommodatie ruimte voor grote groepen. Buiten is er een terras met vuurplaats en barbecue en kinderen kunnen zich vermaken in de ruime parktuin met skelters, voetbalveld en trampoline. Voor gasten die minder goed ter been zijn, is er een traplift naar de eerste verdieping beschikbaar. Ontdek de omgeving van Looperskapelle, dichtbij de Zeeuwse stranden, het Grevelingenmeer en de Brouwersdam. Op slechts 10 minuten afstand vind je Renesse, Zierikzee en Burgh-Haamstede, met een grote supermarkt en diverse buitenactiviteiten in de buurt.  

Groepsaccommodatie: Scharendijke  
Groepsaccommodatie: Scharendijke  

Vakantiehuis Kamperland

Dit exclusieve vakantiehuis voor 12 personen met een adembenemend panoramisch uitzicht over het Veerse Meer, licht op slechts een steenworp afstand van het Noordzeestrand. In de zomermaanden bruist deze locatie van watersportactiviteiten, terwijl de wintermaanden een oase van rust bieden, perfect voor lange wandelingen en het spotten van reeën in de naastgelegen natuur. De luxe badkamer en wellnessruimte met regendouche en infraroodsauna zorgen voor de nodige ontspanning. Voor watersportliefhebbers is er een aanlegsteiger en gratis stalling voor attributen beschikbaar. 

Vakantiehuis: Kamperland 
Vakantiehuis: Kamperland 

Groepsaccommodatie Haamstede

In Haamstede vind je deze groepsaccommodatie aan de bosrand, tussen het charmante dorp Haamstede en het adembenemende strand bij de Vuurtoren. Genesteld in een rustige boomgaard met eigen speelveld en parkeerplaats, biedt deze accommodatie een oase van rust en ruimte. Het vakantiehuis bestaat uit 2 verbonden huizen, elk met een eigen keuken en woonkamer. Voor extra comfort zijn er diverse spelen beschikbaar, waaronder een sjoelbak en tafelvoetbal. Buiten kun je genieten op het ruime terras met tuinmeubilair of je uitleven op het grote speelveld met hockeydoelen en sticks. 

Groepsaccommodatie: Haamstede 
Groepsaccommodatie: Haamstede 

Groepsaccommodatie Zierikzee

Maak kennis met deze prachtig verbouwde boerderij, perfect geschikt voor gezellige bijeenkomsten van familie en vrienden. Gelegen in een beschermd natuurgebied, omringd door zoute kweldergebieden en oude inlagen, biedt het directe toegang tot de Oosterschelde, waar je kunt zwemmen en langs de waterlijn op zoek kunt gaan naar schelpen en diertjes. In de grote voormalige boerenschuur bevinden zich 4 studio’s met slaapetages en eigen sanitair, evenals 3 slaapkamers boven de keuken. Buiten vind je tuinmeubilair, een pizza oven, barbecue, jeu de boules baan, speeltoestel en tafeltennistafel.  

Groepsaccommodatie: Zierikzee 
Groepsaccommodatie: Zierikzee 

Groepsaccommodatie Wemeldinge

Gehuisvest in een rijksmonumentale hofstede, biedt deze accommodatie veel ruimte en een groot terras, omringd door een uitgestrekte tuin en speelweide van ruim 1 hectare met diverse speelvoorzieningen. Bovendien ligt dit vakantiehuis op slechts 50 meter afstand van de prachtige Oosterschelde. 

Groepsaccommodatie: Wemeldinge 
Groepsaccommodatie: Wemeldinge 

Of je nu met familie, vrienden of collega’s op pad gaat, de vakantiehuizen in Zeeland bieden een perfecte mix van comfort, avontuur en natuurlijke schoonheid. Van luxe voorzieningen en adembenemende uitzichten tot gezellige speelruimtes voor kinderen en rustige plekken om te ontspannen, deze top 6 vakantiehuisjes zijn ideaal voor elke gelegenheid. Wacht niet langer en boek jouw ideale verblijf in Zeeland voor een onvergetelijke vakantie vol Zeeuwse avonturen en prachtige herinneringen. 

To top