Unieke vakantiehuizen aan de Belgische, Nederlandse en Franse kust

Er is iets betoverends aan wakker worden met het geluid van golven die tegen de kust slaan of de zachte zeebries op je huid voelen. Ontsnap aan de alledaagse drukte en dompel jezelf onder in de ultieme retraite – een vakantiehuis aan het strand. Ontdek in deze blog allerlei vakantiehuizen aan de Belgische, Nederlands en Franse kust.  

Groepsaccommodatie Koksijde

Deze mooi ingerichte groepsaccommodatie straalt luxe uit en bevindt zich op een steenworp afstand van het strand, met een prachtige locatie aan de Zeedijk. Op loopafstand van alle gezellige horeca en winkels, is dit vakantiehuis een droomplek voor families en vriendengroepen. En wanneer je even wilt ontspannen, kun je neerploffen in een strandstoel op het zonnige terras op het zuiden en genieten van de warme zonnestralen.  

Groepsaccommodatie: Koksijde 
Groepsaccommodatie: Koksijde 

Groepsaccommodatie Scharendijke

Deze accommodatie in Zeeland, bestaande uit 5 gezellige lodges en een charmante centrale schuur, is perfect voor gezamenlijke diners of andere activiteiten. Terwijl de tuinen van de lodges met elkaar zijn verbonden, is er toch een gevoel van privacy. Genieten kan je hier in alle rust, net zoals het ervaren van de gezelligheid van samenzijn.  

Groepsaccommodatie: Scharendijke 
Groepsaccommodatie: Scharendijke 

Vakantievilla Port-la-Nouvelle

Deze vakantievilla, geschikt voor maximaal 8 gasten, biedt een gemakkelijke toegang tot de zee en de nabijgelegen voorzieningen. Met winkels op loopafstand en het bruisende centrum van Port-la-Nouvelle met een casino en discotheek, is entertainment altijd binnen handbereik. Voor liefhebbers van buitenactiviteiten zijn er nabijgelegen tennisbanen, fietspaden, visplekken en wandelpaden om van te genieten. 

Vakantievilla: Port-la-Nouvelle 
Vakantievilla: Port-la-Nouvelle 

Vakantiehuis Blankenberge

Een penthouse met terrassen aan beide zijden, perfect om te genieten van de zon en het prachtige uitzicht op zee. In Blankenberge vind je de ideale setting om samen te ontspannen in een strandbar, terwijl de kinderen zich vermaken in het zand of in de speeltuin. 

Vakantiehuis: Blankenberge
Vakantiehuis: Blankenberge

Dus omarm de zeewind, duik in het frisse water en laat de tijdloze charme van de zee je overspoelen. Boek nu jouw vakantiehuis en geniet van een onvergetelijke ervaring.  

To top