Op zoek naar een vakantiehuis in het buitenland? Begin jouw zoektocht hier!

In de drukte van het dagelijks leven snakken we allemaal naar een beetje ontsnapping. Wat is er beter dan jezelf onder te dompelen in de prachtige omgeving van een vakantiewoning in het buitenland? Met de zwoele zon van Spanje, de romantische ambiance van Frankrijk, of de kalme rust van Duitsland in gedachten; deze accomodaties zijn de sleutel tot een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Deze vakantievilla in Spanje biedt een oase van privacy, omringd door een prachtige tuin met grindpaden en bomen, en een verleidelijk zwembad. De combinatie van comfort, de nabijheid van het strand, sportmogelijkheden, amusement, bezienswaardigheden en culturele ervaringen maakt deze villa de perfecte keuze voor een vakantie in Spanje met familie, vrienden en zelfs huisdieren.

Accommodatie Spanje, Costa Blanca
Accommodatie Spanje, Costa Blanca

Dit voormalige hotel biedt een voortreffelijk verblijf voor zowel grote als kleine groepen. Gelegen in Ammeldingen, een pittoresk dorpje in de Duitse Eifel, is deze accommodatie ideaal voor wie op zoek is naar rust, natuurpracht en kronkelende wegen. Een aanrader voor natuurliefhebbers en rustzoekers! Het is tevens een prachtige locatie voor het vieren van familiefeesten, reünies, verjaardagen en jubilea.

Vakantiehuis Duitsland, Ammeldingen
Vakantiehuis Duitsland, Ammeldingen

Dit voormalige jachthuis in Frankrijk, geschikt voor ongeveer 26 personen, is de perfecte keuze! Gelegen op een charmant klein landgoed, doorkruist door de schilderachtige rivier de Authie, bevindt het zich op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van het gezellige stadje Auxi-le-Château. Bovendien is er zelfs de optie om te kamperen.

Accommodatie Frankrijk, Auxi-le-chateau
Accommodatie Frankrijk, Auxi-le-chateau

Dit voormalige hotel bevindt zich in het charmante kasteelstadje Malberg. De groepsaccommodatie is gedeeltelijk verborgen in het bos, waardoor je vanuit de accommodatie gemakkelijk kunt genieten van een heerlijke boswandeling. Voor de kinderen is er genoeg avontuur te beleven, want de grote tuin wordt doorkruist door een smal riviertje.

Vakantiehuis Duitsland, Malberg
Vakantiehuis Duitsland, Malberg

Dit charmante vakantiehuis in Duitsland ligt aan de rand van het Nationaalpark Eifel en bevindt zich op slechts 2,5 kilometer afstand van het historische centrum van Monschau. De ruime tuin, die volledig privé en omheind is, is uitgerust met tuinmeubilair, terrasmeubels en gasbarbecues, waardoor het de perfecte setting is voor lange zomeravonden. Op slechts 100 meter afstand van het huis vind je de ingang van het Nationaal Park Eifel, waar je kunt genieten van diverse wandeltochten, fiets- en mountainbikeroutes, paardenkoetstochten en nog veel meer.

Accommodatie Duitsland, Monschau-hofen
Accommodatie Duitsland, Monschau-hofen

Deze prachtig gerenoveerde voormalige boerderij ligt op een heuvel tussen de steden Saint-Dié-Des-Vosges en Gérardmer. Met een panoramisch uitzicht over de groene omgeving is de locatie simpelweg adembenemend. Ontspan met vrienden of familie in de whirlpool in de tuin! Op slechts paar minuten lopen ben je in de bossen van de Vogezen, waar je kunt genieten van een weids uitzicht. De ruime woonkamer beschikt over een open keuken, meerdere zithoeken, een bar, eetgedeelte en een open haard, waardoor je tijdens de wintermaanden kunt genieten van een knisperend haardvuur.

Vakantiehuis Frankrijk, Corcieux
Vakantiehuis Frankrijk, Corcieux

De gezellige woonkamer biedt de perfecte gelegenheid om samen te komen. Met een open haard, comfortabele fauteuils en een aparte zithoek is het de ideale plek om te ontspannen. Gelegen in de groene streek van Frankrijk, de Picardie, biedt deze accommodatie een prachtig uitzicht over het dal en de omliggende dorpen. De tuin rondom de groepsaccommodatie is gevuld met schaduwrijke en zonnige plekjes, waardoor het een heerlijke omgeving is om te vertoeven. Ondanks de nabijheid van Nederland, geeft deze plek je het echte ‘Frankrijkgevoel’.

Accommodatie Frankrijk, Neuville-sur-margival
Accommodatie Frankrijk, Neuville-sur-margival

Met zoveel prachtige vakantiehuizen om uit te kiezen, is er geen beter moment dan nu om je volgende avontuur te plannen. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning, avontuurlijke activiteiten of culturele verkenning, deze vakantiehuizen bieden voor elk wat wils. Pak je koffers, ga op avontuur en geniet van een verblijf in een van deze vakantiehuizen in Europa, waar je onvergetelijke herinneringen zult maken die je altijd bij zullen blijven.

To top